Masters

Levenslang zwemmen, ongeacht persoonlijke doelstelling, ongeacht niveau, geen stress en vooral veel plezier? Dat is waar Master zwemmen voor staat!

Levenslang zwemmen?

Zwemmen is de gezondste sport om te beoefenen! Een sport die de meesten van ons al van kindsbeen af hebben aangeleerd. Maar wat na de zwemschool, het sportzwemmen of competitiezwemmen? Veel mensen verlaten dan de zwemclub en zien we zelden nog terug in het zwembad. Daarom zetten we binnen STZC nu volop in op het Master zwemmen! Vanaf 20 jaar ben je pré Masters, vanaf 25 een echte Masters

Persoonlijke doelstellingen en niveau?

In de eerste plaats staat masterzwemmen voor samen zwemmen in groep, plezier en ontspanning. Het maakt niet uit hoe goed of hoe snel je zwemt, iedereen is welkom!

We voorzien elke training een specifieke training voor 3 niveau’s. Er is een trainer aanwezig voor motivatie, technische bijsturen of gewoon een leuke babbel! Geen zin in? Dan kan je nog steeds de training gewoon afwerken op jezelf.

Wil je graag meer? Dat kan zeer zeker! Met een groep Masters zijn we ook actief binnen het competitieve circuit! Binnen dit circuit kan je ook alle niveau’s terugvinden! Er zijn Masters die er voluit voor gaan, maar even goed Masters die het competitiegevoel willen ervaren in combinatie met het plezier en de vriendschap op zo een wedstrijd. En wie weet zien we wel enkele van onze Masters terug op Europese of Wereldkampioenschappen Masterzwemmen!

Masterzwemmen bij STZC?

Je krijgt binnen onze club de volledige vrijheid! Je kan kiezen tussen 1 of 2 keer trainen in de week, al dan niet met competitie! Of je nu 1 of 2 keer komt trainen in de week? Je lidmaatschap loopt sowieso voor het ganse jaar!

Daar bovenop streven we ernaar een volwaardige werking uit te bouwen voor volwassenen met gezellige activiteiten, een jaarkalender, enz.

Neem gerust contact op voor meer informatie!